Mitsubishi Klima Fiyatları 2014

24 Haziran 2014 Salı

Mitsubishi klima almak isteyenler için en güncel fiyatları bir araya getiriyorum. 2014 yılının sıcağından kurtulmak ve evinizin serinliğinde uykuya dalmak için en doğru tercihi yapmak istediğinizi biliyorum. Şimdi biraz Mitsubishi klima hakkında bilmediklerinizden bahsedelim.


1870 yılında Yataro Iwasaki tarafından kurulan Mitsubishi şirketi önceleri deniz taşımacılığı yapmaktaydı. Şirketin ismi 1872 yılında Mitsukawa Shokai ve 2 yıl sonra da Mitsubishi Shokai olarak değiştirildi. Kurucu Yataro firmanın amblemi için 3 meşe yaprağını ve 3 elmas anlamına gelen Mitsubishi ismini birleştirerek kendi aile tacını meydana getirdi. Kısa zamanda büyüyerek şimdiki Mitsubishi klima noktasına kadar gelen şirket, modern Japonya'nın gelişmiyle birlikte büyümeye devam etti.


Ülkemizde de binlerce kişinin kullandığı ve her yıl tüketicilere sunduğu modellerle beğeni kazanan firmanın güncel fiyatlarını da sitemizden takip edebilirsiniz. Hem satın alma hem de satış sonrasındaki profesyonel destek ile beklentilerin üzerinde bir hizmet sağlayan Mitsubishi klima, satıcıların kampanya ve indirimleriyle daha da ünlenmiştir.

Klima seçimlerinde en çok ev ve ofislerin baskın olduğunun farkındayız. Bu yüzden duvar tipi klima fiyatlarını sizlere sunmak ilk görevim diye düşünüyorum. Özellikle Mitsubishi klima fiyatları 2014 yılında geçmiş yıllara göre daha ucuz bir seviyede ilerliyor. Sizde hem bütçeniz hem de beklentilerinize göre farklı tercihler yapabilirsiniz. Seçimlerinizde evinizin metre karesini mutlaka dikkate alın. İkinci bakacağınız nokta ise klimanın gücü olmalı. Çünkü duvar tipi denilince dış görünüş aynı olabilir. Fakat cihazın teknik özellikleri ve güçleri elbette ki farklı. Mitsubishi klima fiyatları arasındaki değişim de tam bu yüzden.

Mitsubishi Klima Fiyatları 2014

Mitsubishi SRK40HG-S 12.000 Btu/h Duvar Tipi Split Klima



12.000 btu gücündeki bu duvar tipi split klima normal bir salondan fazlasını iklimlendirebilecek güçte. Peki ismindeki Split ne anlama geliyor? Split klima iç ve dış olarak iki üniteye ayrıldığını gösteriyor. Yani bu ikilimenı dış üniteyi bina dışına monte ediliyor. İç ünite ise zaten iklimlendirilmenin yapıldığı, resimde gördüğünüz klimanın kendisi. Peki, bu Mitsubishi klima ne kadar?

Güncel Fiyat: 2,349.38 TL

Mitsubishi Inverter SRK25ZJ-S 9.000 Btu/h Duvar Tipi Split Klima



Şimdi sizlere tanıtacağım klima ise 9.000 Btu gücünde. Fakat fiyat olarak bir önceki tanıttığım modelden daha pahalı. Peki, bunun sebebi nedir? İsmindeki ayrıntıyı kaçırmadıysanız hemen anlarsınız. Bu cihaz Inverter teknolojisiyle üretilmiş. Yani enerji tasarrufu yapabiliyor. Eğer yüksek faturalar ile karşılaşmak istemiyorum diyenlerdenseniz bu cihaz işinizi görecektir. Hem tasarım bakımından hemde taksit seçenekleri bakımından yüzünüzü güldürecek. Bu Mitsubishi klima fiyatı ise;

Güncel Fiyat: 2,839.95 TL

Önemli NOT: Cihazların güncel fiyatlarını paylaşmış olabilirim. Ama yazımın yayın tarihinden sonra fiyatta değişiklik olabilir. İniş çıkışlar olabilir. Ben her an güncel fiyatı görmek istiyorum derseniz http://www.buroteknik.com/klima.html/Mitsubishi/528-1368 internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer yazımda yeni bir kaç modelin güncel fiyatını ve bunlarla ilgili düşüncelerimi paylaşmayı düşünüyorum. Takip etmeye devam edin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Facebook